norbi xfaktor

Szombat este a filmzenéké volt a főszerep az X Faktor adásában. Lámpaláz nélkül kezdte érces hangján AC/DC – Big gun című slágerét énekelni Király L. Norbi. Keresztes Ildikó székében ugrálva élvezte a somogyi fiú előadását, majd Nagy Feró fogalmazta meg félelmeit.
- Ha így  folytatod, nem lesz munkám, mi lesz velem? - utalt az ősrocker a remek előadásra.

Keresztes Ildikó azt is közölte, hogy a mellnagysága három mérettel nőtt Norbi előadása láttán, továbbá megjegyezte, hogy szombat este sok rajongót kielégítettek...

Geszti Péter Prince-től idézett: olyan a színpadon énekelni, mintha tízezer emberrel szeretkezne. Geszti hozzátette: Norbinak ma „megvolt” az egész Magyarország!

Norbi elárulta: rajongók százai írják neki a leveleket, de azt mondta: a csajozásnak nem most van itt az ideje, csak a műsorra koncentrál.

Király L. Norbi nem csak a zsűrit, de a közönséget is elbűvölte. Igaz, izgulhattunk érte, mert az utolsók között jutott tovább. Legközelebb szombaton hallhatjuk ismét a somogyi Joe Cockert.

AC/DC – Big gun című slágerével nagyot bulizott a színpadon

A párbajban Shodeinde Dorka és Szabó Mariann mérkőzött meg. A zsűri 2-2 arányban voksolt, így a közönség levele döntötte el az erdményt. Ők Szabó Mariannt küldték haza.

 

 

Címkék: X-Faktor, továbbjutott, Király L. Norbi, döntő, kis szines