A hármasikrek nagymamája meglepetésnek szánta a Kapos Televízió stábját így nem is vártak minket. Az ikrek kicsit megszeppenve néztek ránk, de nem mindig ilyen csendesek. Különösen a kislány, Vivien határozott jellem - mondják a szülei, jól elirányítja a két fiút. Édesanyjuk azt mondja, nem unatkoztak az elmúlt egy évben. Az első négy hónap volt a legnehezebb. Amikor ekkorák voltak még 3 óránként ettek és 24 órás elfoglaltságot adtak a családnak.

Sticklné Miháczi Zsuzsanna, az ikerek édesanyja elmondta: karácsony napján a három rosszcsontot itthon hagyta az apukájukra és körülbelül ötször jött haza. Amúgy egy ember el sem tudja látni őket, legalább kettő kell, de jobb ha három. Egy ilyen fürdetés például nem könnyű, különösen ha igazán belejönnek a pancsolásba.

A nagymama igazi ajándéknak tekinti a triót, ugyanis szüleik 8 évig próbálkoztak, amíg végre megszülettek. Kovács Lászlóné hozzátette: 24 éves a legnagyobb unokája, alig várta már a piciket.

Azonban nemcsak a család imádja a csöppségeket. Akárhová mennek, mindenhol megállítják őket. Az utcán fényképezik a hármasikreket, de az is előfordult már, hogy valaki mesélni akart nekik. Stickl Gábor, a boldog édesapa elmondta: amikor Olaszországban nyaraltak, az utca másik oldaláról is futottak át, kiabáltak nekik az olaszok, nagyon nagy sztárok voltak az ikrek. Nem csoda, hogy jó nagy bulit szerveztek az első születésnapjukra.

 

Címkék: hármasikrek, trió, unoka, születésnap, kis szines, Kaposvár