Király L. Norbert Joe Cocker You can leave your hat on című számával villantott. Ugyan Norbert mozgására összevonta szemöldökét a zsűri, de amikor a 22 éves kaposvári fiú dalra fakadt, ámult-bámult mindenki. Norbert titkárként dolgozik a somogyi megyeszékhelyen. Biztos vagyok abban, hogy genetikai rokonságban állsz Joe Cockerrel - mondta Geszti Péter. Keresztes Ildikó pedig elárulta: szerelmes lett az előadóba. Nagy Feró azt kérdezte: - Mennyit piáltál előtte? - Nem iszom - jött a válasz Norberttől.

Norbert az egyik internetes lapnak elárulta: énektanárja nem tartotta tehetségesnek. Eddigi élete során nem igazán biztatta senki hozzáértő, hogy komolyan lenne esélye egy ilyen énekes megmérettetésen. Norbert járt énektanárhoz is, de hangját "nagypapisnak" nevezték. Később lett egy zenekara, akikkel imádott énekelni, és a lelkesedése azután sem hagyott alább, hogy felbomlottak.

Szombat este az élő showban minden szereplő egy-egy versenydalt ad elő, de az énekesek közös produkcióval is készülnek. A nézői szavazatok alapján a két utolsó helyre került versenyző párbajozik. A zsűri dönti el, hogy a párbaj során ki bizonyul jobbnak. Amennyiben holtverseny alakulna ki, a nézőktől legkevesebb szavazatot begyűjtő versenyző megy haza. A közös dalt követően, de még a párbaj előtt egy extra produkcióra is számíthatnak a nézők: az első adásban Varga Viktor, a másodikban Zséda, a harmadikban pedig Tóth Gabi lép majd fel.

Címkék: Király L. Norbert, tehetségkutató, kaposvári, kis szines