A rendezvény sikerét bizonyítja, hogy zsúfolásig megtelt a sportcsarnok. Oszvald Marika és Csere László előadása után az egyesület adományokat gyűjtött több helyi intézménynek.

Több mint 1500 nyugdíjas érkezett a a már 15 éve hagyományosan megrendezett Őszi Virágcsokor rendezvényre. A Nők Kaposvárért Egyesület idei vendége Kovács László volt uniós képviselő, aki a civil szervezet fontosságáról beszélt.

- A jogállamhoz nemcsak több párt kell. Egynél több párt kell, hanem civil társadalom, erős civil társadalom, erős civil szervezetek, hiszen ki más vállalhatna fel olyan feladatokat, amelyre az államnak nincs ereje, nincs ideje, figyelme, esetleg pénze sem - mondta Kovács László, országgyűlési képviselő.

Az egyesület elnöke azt mondta: a csütörtöki rendezvényt is kihasználják egy kis jótékonykodásra.

- Mindenképpen arra kérjük idén is a jelenlévőket, hogy adakozzanak a rászorulók javára. Karácsonyi ajándékot készítünk a pécsi utcai, a szentjakabi óvoda kisgyerekeinek és a napsugár fogyatékos gyerekeket nevelő otthon számára. Ezt ilyenkor szokták megtámogatni a jelenlévők - mondta Lamperth Mónika a Nők Kaposvárért Egyesület elnöke. A délután egy fergeteges dalcsokorral zárult.

Címkék: Nők Kaposvárért Egyesület, Kovács László, Lamperth Mónika, kis szines