Elindul a Kortárs Filmklub tíz filmből álló sorozata a Palace Kaposvár moziban. Az első vetítések időpontja: 2010. szeptember 14-15-16 19 óra. Az előadásokat továbbra is kéthetente kedden, szerdán és csütörtökön tartják.

A bérletek fix helyekre fognak szólni, de a vetítési napok szükség esetén átjárhatóak lesznek, ha valakinek nem felel meg egy időpont, a másnapi vetítésre beülhet a bérletével a szabadon maradt helyek valamelyikére.

A bérletek augusztus 25-től megvásárolhatóak a Palace Kaposvár mozi pénztárában, de a meglévő bérletes vendégek augusztus 10-től előjegyezhetik a bérleteiket az előző évadban elfoglalt helyekre. A bérlet ára nem változott.

A kívül-belül megszépülő Szivárvány Mozi és Zeneház októbertől – az épület eredeti mozifunkcióját megőrizve – filmvetítéseknek ad helyet. Kéthetente kedden és szerdán Filmklub várja az érdeklődőket új, díjnyertes és díjakra nevezett nemzetközi produkciókkal.

A bérletek megvásárolhatók 2010. szeptember 1-től az Együd Árpád Művelődési Központban.

A Palace Kaposvár moziban a Kortárs Filmklub, illetve a Szivárvány Mozi és Zeneházban a Filmklub műsorát ide kattintva megtekinthetik.

Címkék: krotárs, filmek, Palace, mozi, Szivárvány, kis szines