Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!Nézegess celebeket! Katt!
Nézegess celebeket! Katt!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


Havas Henrik, Vad Kati, Benkő Dániel, Fekete Pákó, Hajas Laci, Puskás Peti és a Zanzibar együttes is együtt mulatott a fesztiválon. Volt, aki sátrat állított, volt, aki társasjátékozott, többen együtt söröztek és buliztak, Pákó pedig többeket meglepve egy jó fotó érdekében a negyven fokos hőség ellenére is bemászott a hálózsákba. Korda Györgyék első nagyszínpados fellépését pedig egyikük sem hagyta volna ki semmi pénzért, így együtt mulattak Klárika és Gyuri Bácsi fergeteges hangulatú koncertjén.


Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!Az első nap képeiért kattints!
Az első nap képeiért kattints!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!


Élen Benkő Dániellel és kutyájával, Dömével többen egész héten maradnak a fesztiválon, ahol egy jó fürdőzés után tíz színpadon közel háromszáz fellépő produkcióját tekintheti meg a nagyérdemű. Így a nagysikerű Korda házaspár és Ákos frenetikus koncertjei után tombolhatnak majd többek között a Tankcsapda, a Quimby, a Belga, a Magna Cum Laude, a Belmondo, Jamie Winchester, Majka, a Depresszió, az Anima Sound System, a The Kolin, Zagar, vagy akár Ganxsta Zolee és a Kartel zenéjére. A fesztivál a Kispál és a Borz „otthoni” koncertjével zárul július 17-én, szombaton este.

Címkék: Belga, Majka, Vad Kati, Ganxta Zolee, Anima Sound System, Korda György, Jamie Winchester, Hajas László, Fekete Pákó, Benkő Dániel, Zanzibár, Balázs Klári, Puskás Péter, Magna Cum Laude, Havas Henrik, Tankcsapda, The Kolin, Zagar, Kispál és a Borz, Belmondo, Depresszió, EFOTT, Quimby, kis szines