Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai - és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben Orfűn, a Pécsi-tó partján.

EFFOT

Kedden 14.00 órakor megnyitja kapuit az ország legnagyobb hallgatói bulija, ahová naponta tízezer fiatalt várnak a szervezők. A nulladik napon elsőként az Another Day majd a JrBrown&High Grade Band, a Zagastic, a Ride Da Riddim Special! Budapest Riddim&MC-s, ezt követően pedig a Ladánybene 27 jubileumi nagykoncertje lesz hallható.

Éjjel 2 órától a Ladánybene Sound System Special zárja a fesztivál nyitó napját. Pécs központjából 13 órakor indul az első busz az EFOTT-ra, amely ettől kezdve nonstop szállítja a fesztiválozókat Orfűre, mindezt teljesen ingyen.

A rendezvény területe: a tópart egészen az abaligeti elágazóig a fesztiválozók territóriumává válik egészen vasárnap 10 óráig. A fiatalok testi épségére nonstop mentőszolgálat vigyáz, az EFOTT idejére előrejelzett rendkívül jó időre pedig a strand jelenthet felüdülést. A vendéglátó egységekben diákbarát árak várják a fiatalokat.

Címkék: Ladánybene, EFFOT, Orfű, Pécs, fesztivál, kis szines