A VB Nyolcas játékunkra naponta 300 - 400 megfejtés érkezik. A világbajnokság mérkőzéseinek kiszámíthatatlansága miatt ugyan nehezen, de elég sokan meg tudják tippelni a meccsek eredményeit. A Fishing On Orfű fesztivál a fiatalabb generáció körében népszerű. Egy nagypapa például az unokájának nyert egy darab napijegyet. A Virágfürdő belépőjegyekért szinte minden korosztály verseng.

Legújabb játékunk, ami csütörtökön indul, elnevezése: Kaposfest. Munkanaponként 2 darab jegyet sorsolunk ki a játékosok között. A résztvevőknek 2 kérdésre kell helyesen válaszolniuk. Aki jegyet szeretne nyerni "képben" kell lennie a Kapos.hu honlap tartalmából, illetve utána kell néznie a fesztiválon fellépő művészeknek, ugyanis az aktuális hírekről és a fellépőkről teszünk fel kérdéseket.

kaposfest

A fesztivál klasszikus zenei koncertjein fellépő művészek: a többi között Joshua Bell (USA), aki életében először 1985-ben lépett fel a Carnegie Hallban.

Pekka Kuusisto (Finnország), akinek zenéjében megjelenik a folk, jazz, és elektronikus zene.

Kelemen Barnabás, hegedűművész, aki 2005-től a Liszt Ferenc Zeneakadémia tanára, és az amerikai Bloomington-i egyetem állandó vendégprofesszora. Eddig 4 szólólemeze készült el.

Az Ősbemutatók fesztiválján fellépő művészek: Gál Csaba „BOOGIE”, Nagy Laci Gitano, Palya Bea, Laár András, Szakcsi Lakatos Béla, és Falusi Mariann.

Kulka János Lemezbemutató Koncertsorozatát is lehetőség van megtekinteni.

A Nemzetközi Jam Session fesztivál fellépői a többi között: United, Starmachine, és Charlie.

A kérdéseket minden munkanap kora délután tesszük fel a Kapos.hu-ra és másnap délig várunk rá helyes választ.

Címkék: Kaposfest, játék, kis szines