A majdnem harminc Celsius fok ellenére megtelt a Corso bevásárlóközpont emeleti és földszinti része fiatalokkal és idősebbekkel. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott tanévzáró fesztiválon a szervezők egész nap programokkal várták az érdeklődőket. Pontosan délután kettő órakor kezdődött az, amire a tini lányok a legjobban vártak.

- SP!, SP!, SP!
A bevásárlóközpont közepén felállított színpad előtt hangos bekiabálásokkal hívogatták a fiatalok Éder Krisztiánt, alias SP-t. A kétszeres Viva Comet és Fonogram-díjas fiatal előadó két táncosával lépett fel. A rekkenő hőség ellenére a "rúd" táncos fiúk kitettek magukért, mert minden egyes dalra más koreográfiát adtak elő.

 

SP köszöni a Napiszarnak a reklámot

A csaknem fél órás fellépésen felcsendültek SP legnagyobb slágerei, az Állj meg..., a Kérlek, hogy..., és a Ne add fel. Emellett Rihanna: Rude boy című slágerét-amire a srácok a legjobban "ropták"-is elénekelte.

 

sp_corso

Mondhatnám, hogy a Beatles koncertjén volt ekkora felhajtás utóljára, de nem teszem...

A színpad előtt csápoló, transzparenssel felszerelkezett tinik a show végén még egy dal erejéig visszakövetelték az énekest, aki eleget tett a kívánságnak. A fellépés végén testes testőrei kíséretében a pihenőhelyre ment a tinik bálványa. A napsütésben autógrammra várakozó fiatalok a kordon mögött  énekelgettek, táncoltak, szórakoztatták magukat. Tizenöt perc várakozás után megint elkezdték szólítgatni az énekest, aki eközben a hűvös üzlethelységben átöltözött, hogy makulátlanul tudjon autógrammot osztogatni, s pózolni a lányokkkal a fényképeken.

sp_corso2

Előtte azonban interjút adott a Kapospontnak, amelyben azt is elárulta, hogy az irigyei, köztük a Napiszar internetes honlap hatására még sikeresebb lett, mert azóta észrevehetően több fellépésre hívják.

Címkék: Corso, tanévzáró, koncert, kis szines