Presser Gábor

Sok találgatás után nemrég nyilvánosságra került, kik is mondanak ítéletet a TV2-n látható tehetségkutató idei produkcióiról. Presser Gábor nevét elsősorban a Locomotiv GT tette ismertté még a hetvenes-nyolcvanas években, de zenélt az Omegában is, mindemellett jelentős szólókarrierrel is büszkélkedhet. Azóta az ország légnépszerűbb és legnagyobb hatású zenészei között foglal helyet.

Az Erkel Ferenc- és Kossuth-díjas művészen kívül Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor, Mester Tamás immár úgy tűnik, biztos látható lesz idén ősszel a képernyőkön. Az elmúlt években megfordult már a zsűriben Bakács Tibor „Settenkedő”, Novák Péter, Pély Barna, vagy Spitzer Gyöngyi, azaz Soma.

A Megasztárból számtalan ismert és szívesen hallgatott előadó karrierje indult. Nincs nap, hogy ne hallanánk valamelyik rádióadón Tóth Verát, Gáspár Lacit, Oláh Ibolyát vagy Rúzsa Magdit. A műsor ötödik szériáját éli, és a TV2 nem kevesebbet vár tőle, mint hogy képes legyen felvenni a versenyt az RTL Klub idei üdvöskéjével, a hazai pályán újonc
X Faktor című konkurens műsorral. Az utóbbi években hatalmas verseny volt mind nézettségben, mind a művészek terén a két legnépszerűbb kereskedelmi csatorna hasonló műsorai között. (music.hu)

Címkék: Presser Gábor, megasztár, kis szines