FEM3

Megszületett a megállapodás a ProSiebenSat.1 londoni székhelyű leányvállalata és a legnagyobb magyarországi tévészolgáltatók között, így 2010 januárjától a Magyar Telekom, a UPC és a Vidanet kínálatában, mintegy egymillió háztartásban fogható majd Magyarország új nőknek szóló szórakoztató csatornája, a FEM3. A FEM3 2010. január 5-től fogható lesz a T-Home TV szolgáltatásain, azaz a T-Home IPTV, Sat TV és Kábel TV rendszerek mindegyikén.

A UPC Magyarország és az SBS szerződése alapján a UPC kábeles és műholdas televíziós kínálatában 2010. januárjától tesztjelleggel, februártól pedig valamennyi UPC csomagban elérhető lesz a FEM3, akár a megállítható, visszatekerhető, rögzíthető élő adást sugárzó digitális csomagok részeként is. A nőknek szóló szórakoztató csatorna tematikus műsoraival elsősorban a 25-34 év közötti nők, tágabb értelemben a 18-49-es női korosztály igényeit szeretné kiszolgálni. Műsorstruktúrája nőknek szóló prémium sorozatokra, filmekre, az angolszász televíziózásból ismert reality műsorokra és dokumentumfilmekre épül, 2010 tavaszától pedig a csatorna saját gyártású szórakoztató magazinműsorral is jelentkezik majd.

Januártól a 26 éves Köböl Anita és a 31 éves Sándor Orsi köszönti a nézőket a Tv2 testvércsatornáján, a FEM3 nevű adón. A két lány napi váltásban lesz képernyőn. Utóbbi ismertebb, Miss Balatont nyert, férfimagazinokban mutatta meg magát - miközben az ELTE-n testnevelés-rekreáció szakon végzett, és marketinget tanult. A Tv2-n a Telekvíz-t vezette, a csatorna szerepeltette a Hal a tortán-ban is.

 

Címkék: fem3, televízió, , csatorna, kis szines