Összeütközött egy autó és egy traktor, Lengyeltóti külterületén. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd egy erőgép segítségével kerekeire állították a traktort és megszüntették a forgalmi akadályt.

Az eset során a traktor vezetője megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Learatott búzatábla fogott tüzet egy nagyjából tízhektáros területen a Somogy vármegyei Nemesvid és Nemesdéd között. A lángba borult területet munkagépek körbetárcsázták a tűz továbbterjedésének megakadályozása érdekében.

A lángokat zalakarosi, marcali, nagykanizsai hivatásos, böhönyei önkormányzati és miháldi önkéntes tűzoltók fékezték meg vízsugarakkal és kéziszerszámokkal.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Nemesdéd, Lengyeltóti, Nemesvid, búza, gabona, traktor, aratás, láng, karambol, tűz, kék hírek, baleset