"Ég egy ház ..." Így érkezett bejelentés hétfő hajnalban Zicsről. Az információk alapján a vármegyei katasztrófavédelmi műveletirányítási központ a tabi önkormányzati és a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztotta a helyszínre.

A Petőfi Sándor utca egyik lakóházának ablakain és a tető alól is dőlt a füst, erre lett figyelmes egy falubeli. A bejelentő a tűzoltók kiérkezése előtt elzárta a közműveket. Az épület lakója időben elhagyta a házat, a mentők enyhe füstmérgezéssel szállították kórházba.

A kiérkező egységek két oldalról kezdték támadni a tüzet, amely a lakóház három helyiségében pusztított. A lángok a födémet is elérték, a tűzoltóknak a tetőt is meg kellett bontaniuk a tűz megfékezéséhez.

A ház lakhatatlanná vált, az idős asszony elszállásolásáról hozzátartozói gondoskodnak.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Zics, lakhatatlan, láng, tűz, kék hírek