A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, aki egy általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, járművel 2023. október 27-én 13 óra és 28-án 5 óra között Kaposváron, a Honvéd utcában anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr nekiütközött egy szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű első lökhárítójának bal oldala megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. 

Címkék: honvéd utca, felhívás, baleset, kaposvár, kék hírek