Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó szerdán késő este Balatonbogláron, a Szabadság ligetben, a 7-es főút mellett.

A tűzesethez a település önkormányzati tűzoltóit riasztották, akiknek sikerült rövid idő alatt megakadályozni a tűz továbbterjedését és elfojtani a lángokat.  


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy teherautó szerda délután Gamás közelében, a 67-es főút 73-as kilométerszelvényénél.

A balatonboglári önkormányzati és a látrányi önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek meggyújtották az útszélén az aljnövényzetet is. Az eset során személyi sérülés nem történt.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: gépkocsi, Gamás, kiég, 67-es, Balatonboglár, láng, autó, kék hírek