Bakházán leszakították a villanyvezetéket a letört faágak, amelyek egy családi ház kerítésére zuhantak a Kossuth Lajos utcában.  A nagyatádi hivatásos tűzoltók távolították el az ágakat és körbekordonozták a sérült vezeték környezetét. 

Siófok és Siójut között fa dőlt a vasúti sínekre, a siófoki hivatásos tűzoltók gyalogosan közelítették meg a vonatközlekedést akadályozó fát, majd rövid idő alatt összefűrészelték azt. 

Tabon fa dőlt egy családi ház tetejére. A város önkormányzati tűzoltói darabolták le a fát a Dobó Katalin utcai épületről. 


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Villámcsapott hétfő este egy balatonfenyvesi családi ház tetőszerkezetébe, emiatt az épületben tűz keletkezett. A balatonboglári önkormányzati és a marcali hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos egy kerti locsolóval megkezdte az oltást, majd az egységek megbontották a tetőt és eloltották a még izzó részeket. Az épület teteje így mindössze tizenöt négyzetméteren károsodott.

A tűzoltók felhívták a tulajdonos figyelmét rá, hogy az áramot addig ne kapcsolja vissza, amíg a hálózatot szakember át nem vizsgálta. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Címkék: faág, pótlóbusz, vigyáz, szociális, szélvihar, tüzifa, orkán, közterület, biztosítás, parkol, közösség, kár, Kaposvár, vonat, vasút, vihar, Somogy, kék hírek