Árokba sodródott egy autószállító kistehergépkocsi szerda reggel a 67-es főút, Somogybabod és Somogytúr közötti szakaszán.

A jármű rakomány nélkül közlekedett. A balatonboglári önkormányzati és a látrányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd kerekeire állították. A járműben csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda délelőtt Zamárdiban, az Endrédi úton.

A kocsiban csak a sofőr utazott, akinek az arra közlekedők a tűzoltók kiérkezése előtt segítettek kiszállni az autóból. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt.

A motortere égett egy személyautónak csütörtök reggel Kőröshegy külterületén. A tűzesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral rövid idő alatt eloltották a lángokat.

Nem sokkal később hat személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M7-es autópályán, Balatonendréd térségében, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A műszaki mentést a siófoki hivatásos tűzoltók végezték. A hét járműben összesen tizenheten utaztak, közülük öten megsérültek a balesetben.

(fotók: Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)


 

Címkék: 67-es, M7-es, sztráda, autópálya, sérül, karambol, baleset, Somogy, kék hírek