Kigyulladt egy személygépkocsi péntek délután Kőröshegy külterületén. Amikor a siófoki hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek, a jármű már teljes terjedelmében égett. Az egység két habosított vízsugárral gyorsan körülhatárolta a tüzet, így a lángok nem terjedtek át a járműtől mindössze három méterre lévő melléképületre.

null

Látrány külterületén mintegy két hektáron égett a lekaszált száraz fű. A látrányi önkéntes és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugár bevetésével fékezték meg a lángokat.

null

Egymást követték a balesetek vasárnap délután Somogyban. Két személygépkocsi ütközött össze a 6616-os úton, Lábod térségében. Mindkét autó az árokba sodródott az ütközés következtében. A járművekben összesen hat ember utazott, valamennyien kiszálltak a gépkocsikból, amelyeket a nagyatádi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak.

null

Két személygépkocsi karambolozott a 7-es főúton, Siófokon, a Wesselényi utcában. A járművek műszaki mentését a siófoki hivatásos tűzoltók végezték.

Ráfutásos baleset történt a 67-es főút 46-os kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon, Kaposváron. A város hivatásos tűzoltói vonultak az esethez, akik felitatták az úttestre kifolyt üzemanyagot és olajat, megelőzve egy újabb balesetet.

null

Fonyód és Lengyeltóti között is két személyautó karambolozott. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték a műszaki mentést, amelynek ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben. A mentők négy sérültet szállítottak kórházba.

null

Címkék: összefoglaló, hétvége, katasztrófavédelem, kék hírek