Felborult egy kamion péntek délután a 6-os főúton, Barcs és Darány között. A barcsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amely az oldalára dőlt. A műtrágyát szállító jármű mentéséről a tulajdonos gondoskodott.

Két jármű karambolozott péntek délután Kaposvár, Zrínyi utcájában. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, a kisteherautó a műszaki mentést követően el tudta hagyni a helyszínt.


a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételeia Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
a Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Lángok csaptak ki egy lakatlan ház tetőcserepei közül szombat délelőtt Mezőszentgyörgyön. A vályogház egyik helyiségében keletkezett tűz, ahol nagymennyiségű szemét volt. A lángok átterjedtek a fa födémre, illetve a tetőszerkezetre is. A siófoki hivatásos és a polgárdi önkéntes tűzoltók két vízsugárral elfojtották a tüzet, majd a beizzott födémet megbontották és eloltották. Az utómunkálatok során az egység hőkamerával átvizsgálta az egész épületet, meggyőződve róla, hogy másutt nem izzik a födém.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó szombat délután a 67-es főúton, Somogybabod határában. A műszaki mentést végző balatonboglári önkormányzati és látrányi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet, amely egy forgalmi sávot elfoglalt.

Lángra kaptak a berendezési tárgyak vasárnap délután egy barcsi melléképületben. A város hivatásos tűzoltóinak sikerült rövid idő alatt megfékezni a lángokat, amelyek a Szegfű utcai épületben nem tettek kárt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Címkék: hétvége, riasztás, baleset, tűz, Somogy, kék hírek