A Siófoki Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádja alapján a Siófoki Járásbíróság a napokban hirdetett ítéletet a töltőállomás páncélszekrényét kifosztó, büntetett előéletű férfival szemben.

A vád lényege szerint az egyik siófoki benzinkúton részmunkaidőben foglalkoztatott vádlott 2022 márciusában észlelte, hogy az irodában lévő páncélszekrény nyitva van, ezért onnan kivette a kutat üzemeltető cég több mint hat millió forint bevételét.

A terhelt az átlátszó nejlon tasakban tartott készpénzt a töltőállomás szeméttárolójába rejtette, azonban a pénz eltűnésének bejelentése után a helyszínre érkező rendőrök megtalálták a jelentős összegű bevételt és a benzinkút kamerafelvételei alapján a vádlottat is azonosították.


a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételei
a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Siófoki Járásbíróság a terheltet három év börtönbüntetésre és három év közügyektől eltiltásra ítélte. A döntés ellen az ügyészség súlyosítás, a büntetések tartamának felemelése végett jelentett be fellebbezést, ezért az ügy a Kaposvári Törvényszéken folytatódik.

Címkék: páncélszekrény, széf, büntetett, lop, tolvaj, kék hírek