Két autó karambolozott Kaposváron, az Árpád és a Pázmány Péter utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik rögzítették a tetejére borult járművet, majd a műszaki mentő darujával kerekeire állították azt. A balesetben hárman megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.


Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP Fotó: Kaposvár HTP
Fotó: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Ezt követően újabb balesethez riasztották a somogyi megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, Kaposvár Iszák utcájánál is két személyautó ütközött össze. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Ez idő alatt Kerekiben is baleset történt. Két autó ütközött össze a Petőfi Sándor utcában. A műszaki mentést a siófoki hivatásos tűzoltók végezték. A balesetet szenvedett autókban csak a sofőrök tartózkodtak, egyikőjüket a mentőszolgálat munkatársai megfigyelésre kórházba szállították. 


Fotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTPFotó: Marcali HTP
Fotó: Marcali HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Két autó karambolozott a reggeli órákban a 68-as főúton, Marcalinál. Az ütközés erejétől mindkét autó az árokba csapódott.  A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték, akik áramtalanították a járműveket.

Az autók vezetőit a mentők megvizsgálták, de az eset során senki sem sérült meg.

Címkék: somogy megye, katasztrófavédelem, baleset, kék hírek