null

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen folytat eljárást, aki az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú járművel 2022. október 17-én 11 óra és október 19-én 10 óra között Taszár Lakótelepen anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr nekiütközött egy szabályosan leállított személyautónak, amelynek következtében a jármű bal oldala megsérült. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Szent Imre utca 12. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve – névtelenségük megőrzése mellett - tegyenek bejelentést a 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Címkék: rendőrság, taszár, koccanás, felhívás, kék hírek