A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt nyújtott be vádiratot azokkal az asszonyokkal szemben, aki azért tépték, ütlegelték és szidalmazták egymást a kisváros iskolájának parkolójában, mert féltékenységből haragos viszony volt köztük.

Az idősebbik nő élettársának korábban kapcsolata volt a fiatalabb vádlottal - amelyből gyermek is született - , így a két nő haragudott egymásra.

A vádirat lényege szerint 2022 májusában mindkét asszony a gyermekeiért ment autóval a nagybajomi iskolába, ahol a parkolóban összetalálkoztak. A fiatalabb nő ekkor provokálni kezdte az idősebbik vádlottat, aki nem tudta dühét megfékezni, így kiszállt a kocsijából és belekapaszkodott haragosa hajába. 

null

Ezt követően a két nő negyed órán keresztül kölcsönösen szidta, ütlegelte és tépte egymást, amely cselekményüket az iskola udvarából több gyerek is végignézte.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában próbára bocsátást és pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta a garázda vádlottakkal szemben.

Címkék: nagybajom, iskola, verekedés, kék hírek