Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó péntek délelőtt a 67-es főúton, Mernye és Somogybabod között. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépkocsit. A jármű vezetőjét a mentők kórházba szállították.


Baleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTPBaleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTPBaleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTPBaleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTPBaleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTP
Baleset az R67-esen - fotók: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Pénteken a délelőtti órákban kigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban. A húsz négyzetméter alapterületű melléképületből a tulajdonos kiterelte a szárnyasokat, de az ott tárolt tűzifa, szalma és az állatok takarmánya még veszélyben volt. A kaposvári hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.


Kigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTPKigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTPKigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTPKigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTPKigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTP
Kigyulladt egy tyúkól Kisgyalánban - fotók: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Buszmegállónak hajtott, majd az út melletti árokba csapódott egy személyautó szombat reggel Berzencén, a Szent István utcában. A műszaki mentést a csurgói önkormányzati és a berzencei önkéntes tűzoltókat végezték. A tetejére borult gépkocsi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.


Buszmegállónak hajtott egy autó Berzencén - fotók: Csurgó ÖTPBuszmegállónak hajtott egy autó Berzencén - fotók: Csurgó ÖTPBuszmegállónak hajtott egy autó Berzencén - fotók: Csurgó ÖTP
Buszmegállónak hajtott egy autó Berzencén - fotók: Csurgó ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A délelőtti órákban a Juta és Kaposvár közötti úton is felborult egy gépkocsi. A járműben csak a vezetője utazott, aki a balesetet követően saját erejéből ki tudott szállni. A kaposvári hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.


Felborult egy autó Jutánál - fotók: Kaposvár HTPFelborult egy autó Jutánál - fotók: Kaposvár HTPFelborult egy autó Jutánál - fotók: Kaposvár HTPFelborult egy autó Jutánál - fotók: Kaposvár HTP
Felborult egy autó Jutánál - fotók: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Hencsénél frontálisan ütközött két személygépkocsi. Az eset során ketten megsérültek. A kadarkúti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták az úttestet beborító gázolajat.


Két autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTPKét autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTPKét autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTPKét autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTPKét autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTP
Két autó ütközött össze Hencsénél - fotók: Kadarkút ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Nagyatádot és Somogyszobot összekötő úton árokba borult egy gépkocsi. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos tűzoltók végezték, a rendőrségi helyszínelést követően pedig kerekeire állították a járművet. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Árokba hajtott egy autó Nagyatádon - fotó: Nagyatád HTP
Árokba hajtott egy autó Nagyatádon - fotó: Nagyatád HTP

A késő esti órákban villanyoszlopnak ütközött egy autó Balatonlellén. Az ütközés erejétől kitört az oszlop, csak a vezetékek tartották. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. Az áramszolgáltató munkatársai pedig rövid idő alatt elvégezték a helyreállítást.

Szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz vasárnap délelőtt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszemes közelében. A műszaki mentést végző balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben nyolcan utaztak. Az eset során senki sem sérült meg.

Motorkerékpárral ütközött egy kisbusz a hét utolsó napján, Enyingnél. A balesetben a motoron utazó két ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók a motort áramtalanították, a kisbusz folytatni tudta az útját.

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap este Nagyatádon, a Damjanich utcában. A sofőr csak azután tudott kiszállni, hogy a műszaki mentést végző helyi hivatásos tűzoltók emelőpárnával megemelték a járművet. Az egység áramtalanította a gépkocsit, a mentők a sérültet kórházba szállították.

Gálosfa és Nagyszakácsi külterületén a száraz aljnövényzet kapott lángra a hétvégén. A balatonszárszói szabadstrandon egy odvas fa belseje izzott. A strandolók megpróbálták eloltani, vödrökkel hordták rá a vizet, ám nem jártak sikerrel. Végül a siófoki hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet, majd kivágták a veszélyessé vált fát. Ádándon egy növényi hulladékkupac égett, Enyingen pedig lángoló szeméthalom miatt kérték a tűzoltók segítségét.

Címkék: riasztás, műszaki mentés, láng, tűzoltó, sérül, hétvége, baleset, Somogy, kék hírek