Hat közúti balesetnél avatkoztak be az elmúlt három nap során a somogyi tűzoltók. Péntek hajnalban a Fonyódot és Lengyeltótit összekötő út 49-es kilométerszelvényénél vaddal ütközött egy gépkocsi. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. A sofőr az eset során nem sérült meg. 

Árokba borult egy kisteherautó péntek délután a 6501-es út Tab és Lulla közötti szakaszán, Sérsekszőlősnél. A műszaki mentést végző tabi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek platójáról szerszámok szóródtak az árokba. 

Az út melletti zajfogó falnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőnél szombat hajnalban. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. 

Szombat reggel mezőgazdasági vontatónak hajtott egy személyautó Somogyjád és Osztopán között. Az ütközés következtében a személyautó szélvédője kitört. Az esethez a kaposvári hivatásos tűzoltók vonultak. A traktorban nem keletkezett kár, a személygépkocsi vezetőjét azonban a mentők kórházba szállították. 

Szombat délután két személygépkocsi ütközött össze Kaposváron, a Pécsi utcában. A műszaki mentést a város hivatásos tűzoltói végezték. 

Két esetben letört faág veszélyeztette a járókelőket Kaposváron, ezeket rövid idő alatt eltávolították a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. 


Fotó: Kaposvár HTPFotó: Kaposvár HTPFotó: Kaposvár HTP
Fotó: Kaposvár HTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: tűzoltóság, hétvége, katasztrófavédelem, kék hírek