A Marcali Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot öt személlyel szemben, akik közül először a két testvér szólalkozott össze pénzügyi vitájuk miatt, amely szóváltás további három családtag csatlakozásával verekedéssé fajult.

A vádiratban foglaltak szerint a nő és öccse haragos viszonyban voltak egymással, és amikor 2021 júniusában összetalálkoztak a férfi hétvégi háza előtt Marcali közelében, újra veszekedni kezdtek. 

A szóváltás során a nő, élettársa és két gyermeke - egyikük 10 éves - kocsiban ültek, de mivel a férfi testvér élettársa az autó felé dobott valamit, még inkább elmérgesedett a helyzet. A kocsiból kiszállva először a nő ütötte meg öccse élettársát, aztán a testvére őt, végül mindenki részt vett a verekedésben, kivéve a kisebb gyermeket, mert ő ijedtében elszaladt.

null

Az ügyészség a Marcali Járásbíróságra benyújtott vádiratában - tárgyalás mellőzésével -  közérdekű munka büntetést, valamint pénzbüntetést indítványozott a vádlottakkal szemben.

Címkék: balhé, marcali, család, kék hírek