Egy 53 éves helyi lakosas várnapra virradó éjszaka hazafelé sétált Kaposvár belvárosában. Egy kereszteződéshez érve többször ráugrott egy autó motorháztetőjére, mert úgy ítélte meg, hogy a jármű nem megengedett helyen várakozik. A sofőr és utasa ezt szóvá is tették, mire a férfi ingerülten a jobb oldali ajtóhoz lépett, öklével először az üveget törte ki, majd a 23 éves utast is bántalmazni kezdte - tájékoztatott minket a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az atrocitást követően szó nélkül távozni akart a helyszínről, ezért a két fiatal - a rendőrség értesítése mellett - kocsival követni kezdte. Az agresszor ezt észlelve visszafordult, és a vezető oldala felől is betörte az autó ablaküvegét, majd a járművet vezető 22 éves nőt is megütötte. A férfit végül egy szemtanú segítségével tudták az egyenruhások érkezéséig a helyszínen tartani.

A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság, rongálás és testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A. Csaba vallomása során tettét erős alkoholos befolyásoltságával indokolta.

Címkék: futár, garázda, rendőrség, kék hírek