Hatalmas lángokkal égett egy műhelycsarnok szombat hajnalban Kaposváron, a Raktár utcában, ahol járműveket is tároltak. Egy arra haladó vonat mozdonyvezetője értesítette a katasztrófavédelmet, hogy egy épületből lángokat látott felcsapni.

Az esethez a megyeszékhely hivatásos és KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói vonultak, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett vízsugarakkal megkezdték a lángok oltását. Nem sokkal később pedig a dombóvári hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak a munkálatokba.

A csaknem hatszáz négyzetméteres épületből több gázpalackot is kihoztak az egységek, két acetilén-palackot hőhatás is ért ezért ezeket mesterlövész hatástalanította.


Fotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKIFotó: Somogy MKI
Fotó: Somogy MKI
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A tűzoltók a felderítés során személyt nem találtak az épületben.

Az oltás és a terület átvizsgálása még szombat délelőtt is tart - tájékoztatta hírportálunkat a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címkék: mesterlövész, Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, tűz, kék hírek