A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy fiatal férfival szemben, aki súlyos sérülést okozva bántalmazott egy másik férfit.

A 22 éves vádlott 2021 júliusában egy kaposvári vendéglátóhelyen italozott, ahol beszélgetésbe elegyedett a sértettel. A két férfi percekig nyugodt hangnemben beszélgetett egymással, azonban az erősen ittas állapotban lévő vádlott egyszer csak minden előzmény nélkül, nagy erővel arcon ütötte a sértettet, akinek az orra ettől rögtön vérezni kezdett.

A kocsmából a sértett a kórházba ment, ahol megállapították, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, mivel eltörött a bal oldali arccsontja. A kamerafelvételek alapján a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetőt, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, tettére azonban nem tudott magyarázatot adni.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló kezdeményezéssel felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Videón az eset

Címkék: sor, videó, verekedés, kaposvár, kék hírek