Három személyautó ütközött össze Kaposváron a 48-as Ifjúság útja és a Honvéd utca kereszteződésénél péntek este. A járművekben összesen három felnőtt és egy gyermek utazott, akik sérülés nélkül átvészelték a balesetet. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat.

Kaposváron a Gruber János utcában egy akácfa villanyvezetékre dőlt szombaton. A város hivatásos tűzoltói létráról, motorfűrésszel ledarabolták a fát és megszüntették a veszélyeztetést.

Szombat este Csököly Rákóczi utcájába riasztották a kadarkúti önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltókat, ahol egy terepjáró az út menti árokba hajtott és hídfőnek ütközött. A járműben ketten utaztak, mindketten megsérültek a balesetben, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd kivontatták azt az árokból.


Fotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTPFotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTP
Fotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Barcson a Fő utcán, vasárnap reggel. Az autóban ketten utaztak, mindketten saját erejükből ki tudtak szállni a gépkocsiból, ám az utas könnyebben megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az oldalára borult járművet és megszüntették az üzemanyag-szivárgást.

Kis kiterjedésű szabadtéri tüzek miatt riasztották a tűzoltókat a hétvégén Inkére a Kossuth utcába, Balatonszabadi Deák Ferenc utcájába és Kaposváron a Ringló utcába. Az egységek mindegyik helyszínen rövid idő alatt eloltották a lángokat.

Címkék: hétvége, tűzoltóság, katasztrófavédelem, kék hírek