Ahogy arról korábban beszámoltunk: 2021. január 18-án a késő esti órákban egy balatonszemesi lakos családi veszekedés során eddig tisztázatlan körülmények között életét veszette.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy az idős férfi otthonában tartózkodott, és egyik gyermekével italozott. Az este folyamán vitatkozni kezdtek, mely során a 40 éves férfi egy kalapáccsal több alkalommal fejbe verte apját, majd a nyakát egy késsel elvágta. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Somogy megyei nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték letartóztatását.

A vizsgálók a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és az eljárás során keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Somogy Megyei Főügyészség részére.

Címkék: nyomozás, kalapács, emberölés, Balatonszemes, kés, gyilkosság, kék hírek