Kiszáradt kútból mentettek ki egy birkát a marcali hivatásos tűzoltók pénteken Marcali külvárosában. A szorult helyzetbe került jószágot létrán keresztül közelítették meg, majd mentőkötél segítségével felhúzták a körülbelül hatméteres mélységből.

Balatonkeresztúrra egy kitört telefonoszlop miatt riasztották a marcali tűzoltókat. Miután a szolgáltató szakembere lekötötte a vezetéket, a tűzoltók motorfűrésszel kivágták az oszlopot, megszüntetve ezzel a veszélyeztetést.

Összeütközött két személyautó Kaposváron, a Jutai út és a Raktár utca kereszteződése közelében pénteken délután. A műszaki mentést a megyeszékhely hivatásos tűzoltói végezték. A balesetben mindkét gépjármű sofőrje megsérült, őket a mentők kórházba szállították.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméter alapterületű családi ház Felsőmocsoládon, az Állomás utcában, vasárnap hajnalban. A tűz átterjedt a szomszédos melléképületre is. A tűzben kiégett két motorkerékpár, egy személyautót és egy kisteherautót kisebb mértékben értek el a lángok. A kaposvári és a dombóvári hivatásos tűzoltók négy gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel vonultak a helyszínre, a tüzet végül hat vízsugárral fékezték meg. Az egységek a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoztak. Ketten éltek az ingatlanban, elszállásolásukat rokonoknál tudták megoldani.

Szintén vasárnap a hajnali órákban érkezett jelzés, hogy a 67-es főút magyaregresi szakaszán egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A műszaki mentést a kaposvári hivatásos és a KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói végezték. A balesetet szenvedett autóban ketten utaztak, mindketten ki tudtak szállni az autóból.

Címkék: tűzoltó, hétvége, riasztás, katasztrófavédelem, baleset, tűz, kék hírek