Pénteken, kis területen égett a száraz aljnövényzet Somogysárd külterületén. A kaposvári hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet és megakadályozták, hogy a lángok továbbterjedjenek a közeli napraforgótáblára.

Vasúti sínre és villamos vezetékre dőlt egy akácfa péntek este, Kiskorpád külterületén. A kaposvári hivatásos tűzoltók a vasúttársaság szakembereivel közösen megszüntették a forgalmi akadályt és elhárították a veszélyt.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Szombaton, egy haladó autóra dőlt egy fa a Bonnyát és Igalt összekötő útszakaszon. Az igali önkéntes tűzoltók motorfűrésszel eltávolították a fát. Személyi sérülés nem történt az eset során.

Egy szálloda tizedik és tizenegyedik emelete között, a személyfelvonóban rekedt három ember Siófokon. A város hivatásos tűzoltói rövid időn belül a helyszínre értek és kiszabadították a bajbajutott embereket a liftből. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személyautó vasárnap Kaposváron, a Kisfaludy utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat és felitatták az útra kifolyt üzemanyagot és motorolajat. A két autóban összesen négyen utaztak, egyikük könnyebben megsérült.

Kidőlt és teljesen elzárta az utat az arra közlekedők elől egy húsz méteres fa vasárnap este, Fonyódon a Csisztai úton. A balatonboglári önkormányzati és a fonyódi önkéntes tűzoltók láncfűrésszel feldarabolták, majd eltávolították a fát.

Címkék: lift, riasztás, Somogy, karambol, tűz, baleset, kék hírek