Pénteken teljes terjedelmében égett egy személyautó az M7-es autópálya balatonboglári szakaszán. A helyi önkormányzati tűzoltók rövid időn belül a helyszínre érkeztek és eloltották a tüzet. A kocsiban csak a sofőr utazott, aki időben elhagyta a járművet.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Egy nagykorpádi családi ház hátsó kertjében gyújtották be a magas füves vegetációt pénteken, amit a feltámadó szél miatt nem tudtak eloltani. A tűz továbbterjedt egy melléképületre, gabonatáblára és mintegy száz négyzetméter füves területre is. A nagyatádi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megfékezték a lángok továbbterjedését és eloltották a tüzet.


Fotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTPFotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTPFotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTPFotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTPFotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTP
Fotó: Nagyatád HTP, Balatonboglár ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Szombat reggel két személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze Balatonbogláron, a Klapka utca és a Gyep utca kereszteződésében. Az esethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megszüntették az üzemanyag szivárgást. Ketten könnyebben megsérültek a balesetben.

Vasárnap árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Nagyatád határában, a Gyár utcában. Ketten utaztak benne, ki tudtak szállni. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és megszüntették az üzemanyagfolyást.

Tűz keletkezett hétfő hajnalban Balatonföldváron, egy Liszt Ferenc utcai szálláshely melléképületében. Néhány négyzetméteren égett egy féltetős raktár, ahol festékeket és lomokat tároltak. A siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó és a rendőrök oltani kezdték a lángokat. Az egység eloltotta a tüzet és átvizsgálta a helyiséget, ám további izzó gócokat már nem talált.

Címkék: katasztrófavédelem, tűzoltóság, hétvége, kék hírek