Egy rakomány nélküli kamion és egy személyautó ütközött össze az Igalt és Somogyszilt összekötő út 17-es kilométerszelvényénél - tájékoztattak a somogyi katasztrófavédők.

Mindkét járműben csak a vezetők utaztak, a kisebb jármű vezetője a roncsok közé szorult. A kaposvári hivatásos és az igali önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, ők feszítővágóval kezdték meg a beszorult sofőr kiszabadítását.

A balesethez mentőhelikopter is érkezett, ám az ütközés következtében a személyautót vezető 29 éves somogyszili nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion sofőrjét a mentők további vizsgálatokra kórházba szállították.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Kamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil közöttKamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil között
Kamion ütközött személyautóval Igal és Somogyszil között
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Somogyszil, Igal, mentőhelikopter, sérült, karambol, baleset, kék hírek