A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felderítőinek információi alapján, a Siófoki és az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói november 10-én összehangolt akciót hajtottak végre. A Siófokon és Ajkán végrehajtott házkutatások során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében gépjárművet foglaltak le. Az egyenruhások az akció során négy embert fogtak el - írja a Police.hu.

Összehangolt akció Siófokon és Ajkán

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felderítőinek információi alapján, a Siófoki és az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2020. november 1...

 A nyomozók S. Brigitta 36 éves, Sz. Miklós 34 éves ajkai lakosokat, és egy 38 éves balatonszemesi férfit kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja, I. Dániel 28 éves siófoki lakost pedig kábítószer birtoklás vétség, valamint kábítószer kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Utóbbi terheltet őrizetbe vették, és 2020. november 11-én előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: marihuana, kábítószer, Siófok, rendőrség, kék hírek