A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki egy kaposvári parkban támadt rá ismerősére.

Az ezidáig nyolc alkalommal büntetett, jelenleg is fegyházbüntetését töltő, rendezetlen életvitelű vádlott június elején a déli órákban egy kaposvári belvárosi parkban múlatta az időt egyik ismerősével, amikor közöttük szóváltás alakult ki. A vádlott ekkor legalább három alkalommal arcon ütötte a másik férfit, akinek az orra vérezni kezdett.

A parkban ekkor éppen két rendőr is járőrözött, akik látták a történteket, és a vádlottat előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A vádlott ismerősének a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek.

 

Az ügyészség a gyanúsítottat gyorsított eljárásban bíróság elé állította, melynek során a bíróság – az ügyészi indítvánnyal egyetértve – a többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben 1 év 2 hónap börtönbüntetést szabott ki. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosítás érdekében jelentett be fellebbezést.

Címkék: bíróság, verekedés, kék hírek, kaposvár