A Nagyatádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya sikkasztás miatt indított büntetőeljárást egy 39 éves kamionsofőrrel és két társával szemben.

Az ügy adatai alapján a három feltételezett elkövető 2020. június 16-ára virradó éjszaka egy barkácsáruháznak szállítmányozó teherautó rakományát tizedelte meg. A sofőr az előre megbeszélt pihenőhelyen a teherautóval félreállt, ahol társai - egy 42 éves férfi, és egy 40 éves nő - egy másik járműbe pakoltak át több csomag nagyértékű járólapot.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök még a kora reggeli órákban elfogták mindhárom személyt. Lakóhelyeiken házkutatást tartottak, melynek során megtalálták az elkövetéshez használt járművet, benne a 60 doboz ellopott járólappal. A nyomozók a nagyatádi K. Balázst, Sz. Ferencet és K. Krisztina sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Az eljárás során adat merült fel arra vonatkozóan, hogy a feltételezett elkövetők hasonló módon már korábban is tulajdonítottak el járólapokat, melyeket egy 45 éves helyi férfinek értékesítettek. Az egyenruhások a felvásárló lakóhelyén tartott házkutatás során további közel 70 dobozzal találtak a lopott építőanyagból. A nyomozók Gy. Istvánt orgazdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Címkék: fosztogat, járólap, barkácsáruház, szállítmány, orgazda, sikkaszt, kék hírek