Kedden történt, hogy Karádon egy férfi előzetes szóváltást követően ököllel arcon ütötte feleségét, melynek következtében a nő 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Az egyenruhások az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férj korábban már több alkalommal is agresszíven lépett fel feleségével szemben, és fizikálisan is bántalmazta őt.

A balatonlellei körzeti megbízottak a 28 éves karádi lakost a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol a rendőrök könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, valamint ideiglenes megelőző távoltartásáról határoztak. A férfi a vallomása során a bűncselekmény elkövetését elismerte.

​Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítségre! Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok egyikén!

(borítóképünk illusztráció)

Címkék: távoltartás, feleség, kapcsolati erőszak, férj, ököl, agresszív, kék hírek