Csütörtökön 20 óra után Balatonlellén egy tehervonat elütött egy gyalogost, aki a helyszínen életét vesztette - írja Facebook oldalán a MávInform. A baleset egy labirintkorlátos átjáróban történt.

MÁVINFORM

Csütörtökön 20 óra után Balatonlellén egy tehervonat elütött egy gya... logost, aki a helyszínen életét vesztette. A baleset egy labirintkorlátos átjáróban történt. Balatonszemes és Balatonboglár között a helyszínelés ideje alatt nem közlekedhetnek a vonatok, a dél-balatoni vonalon jelentősen, másfél-két órával megnő az eljutási idő az esti órákban.

A helyszínelés ideje alatt Balatonszemes és Balatonboglár között nem járnak a vonatok, ezért a dél-balatoni vonalon jelentős, másfél-két órás késésre lehet számítani. A Máv-Start térképén jól látszik, hogy a Fonyódon jelenleg álló, Budapest felé közlekedő vonat jelenleg 101 perces késésben van, de 91 perces késést írnak a Balatonszemes állomáson álló járatokra is.

máv baleset késés

A térségben a busztársaságok pótlóbuszt nem tudnak biztosítani, az arra közlekedő vonatok utasai várakozásra kényszerülnek a szomszédos állomásokon. A vasúttársaság az utasok türelmét kéri a helyszínelés befejezéséig.

Címkék: tehervonat, Balatonlelle, gázolás, vasút, kék hírek