Tegnap délután az Index is megírta, hogy rejtett kamerákat találtak egy hatlakásos balatonboglári apartmanház helyiségeiben. Az apartmanház tulajdonosa a nyaralók szerint mindent beismert. A hírt a rendőrség is megerősítette.

Fotó: Index
Fotó: Index

Tájékoztatásuk szerint a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 4-én egy hölgy bejelentést tett arról, hogy egy balatonboglári apartmanház egyik kibérelt lakásának fürdőszoba falában kamerát talált. A helyszínre kiérkező rendőrök a ház szervízfolyosóján elfogtak egy 51 éves férfit, akit előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra tiltott adatszerzés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, és gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a házkutatás alkalmával több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le - olvasható a Police.hu-n.

Az Index telefonon elérte az apartmanház tulajdonosának párját. Ő elismerte, hogy csütörtök délelőtt jártak náluk a rendőrök, de állítása szerint a lakások falaiba nincsenek lyukak fúrva.

„A zuhanyzókban csak szellőzőnyílások vannak kialakítva" - mondta a nő az Index kérdésére.

Címkék: rejtett, kukkoló, fal, nyaraló, Balatonboglár, kamera, kék hírek