A Marcali Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal történő visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves és egy 27 éves férfi ellen. Az információk szerint április 20-án délután három óra előtt a két férfi a marcali postán egy csomagot vett fel, amikor a rendőrök elfogták őket. Az érkezett küldeményt lefoglalták, amiben új típusú pszichoaktív szert találtak a rendőrök. H. Károlyt és O. Zsoltot az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Marcali Rendőrkapitányságra előállították.

Illusztráció
Illusztráció

A beszerzett információk alapján a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított személyek ismerettségi körükben terjesztették a tudatmódosító szert, ezért őket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az eljárással összefüggésben a rendőrök több helyen is tartottak házkutatást, amelynek során kábítószergyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le, valamint további három személyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítanak megalapozottan.

Címkék: pszichoaktív, díler, drog, Marcali, rendőrség, kék hírek