A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy zombai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. január 24-én 11 óra 30 perc körül egy fekete színű Opel típusú gépkocsi vezetője Siófokon, a Sió utca és a Tanácsház utca kereszteződésében, közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a kijelölt gyalog-átkelőhelyen elütött egy szabályosan közlekedő gyalogost. A férfi a balesetet követően megállt és a sérültet a siófoki kórházba vitte.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: szemtanú, siófok, gázolás, rendőrség, kék hírek