Ismeretlen személy ismeretlen rendszámú, feltehetően sötét színű, Audi A4 típusú gépkocsival december 21-én 8 óra 45 perc körül Kaposváron, a Honvéd utca 13. szám előtti útszakaszon anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr feltehetően a parkolóhelyre történő hátramenet végzése során nekiütközött egy szürke színű Audi TT-nek, majd a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

cserbenhagyás Honvéd
cserbenhagyás Honvéd

Hasonló eset történt december 22-én a kora délutáni órákban, amikor ismeretlen személy egy ismeretlen típusú és rendszámú autóval egy a Berzsenyi utcában lévő parkolóban anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet okozott. A sofőr a parkolóhelyről történő kiállás során nekiütközött egy szürke színű BMW-nek. A tettes szó nélkül távozott.

cserbenhagyás Berzsenyi
cserbenhagyás Berzsenyi

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármelyik esemény körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: anyagi kár, cserbenhagyás, szemtanú, Kaposvár, baleset, rendőrség, kék hírek