A rendőrök öt személyi sérüléssel járó, valamint hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az M7-es autópálya 99+500. kilométerszelvényében, Fonyód irányába közlekedett 2017. augusztus 24-én 12 órakor egy tehergépkocsi, amelynek sofőrje nekiütközött az előtte forgalmi okból megálló személyautónak. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Fotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFKFotók: SMRFK
Fotók: SMRFK
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Zamárdi belterületén, a Honvéd utca és a Vasút utca kereszteződésében 2017. augusztus 24-én 14 óra 27 perckor egy gyalogos a kijelölt gyalogátkelőhelyen – feltehetően a piros jelzés ellenére – az úttestre lépett, ahol a neki balról érkező tehergépkocsi elütötte. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Marcali belterületén, a Kossuth Lajos utca és a Rákóci utca kereszteződésében 2017. augusztus 24-én 16 óra 20 perckor egy személygépkocsi sofőrje balra kanyarodásakor nem adta meg feltehetően az elsőbbséget a vele szemben egyenesen érkező kerékpárosnak, amelynek következtében összeütköztek. A baleset során a biciklis – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Kőröshegy belterületén, a Kereki utcában ütközött össze 2017. augusztus 24-én 17 óra 20 perckor egy személygépkocsi és egy segéd motorkerékpáros. A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A 6805-ös számú út 1+600. kilométerszelvényében 2017. augusztus 24-én 18 óra 10 perckor két motoros közlekedett egymás mögött, amikor a hátul haladó segéd motorkerékpár vezetője, azért, hogy az előtte forgalmi okból lassító járművel elkerülje az ütközést, vízelvezető árokba hajtott, majd felborult. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Címkék: karambol, gázol, rendőrség, baleset, kék hírek