Árokba csúszott egy személyautó Kaposváron a Bartók Béla utcában szerda este. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járművet biztonságos útszakaszra vontatták. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy 13 méter magas villámcsapott fát távolítottak el a KÖTÉL Egyesület önkéntes tűzoltói a kaposvári hivatásos tűzoltókkal közösen Kaposváron a Rezeda utcában. A biztonságos beavatkozáshoz magasból mentőre is szüksége volt az egységeknek. A fa lakóépületet és a közlekedőket veszélyeztette.

Egy kétszintes lakóépület kéménye megdőlt, veszélyeztetve az épületet és a lakókat Vízváron a Szent István utcában. A barcsi és a nagyatádi hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével a kéményből az omladozó részt visszabontották, megszüntetve a balesetveszélyt.


Fotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTPFotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTPFotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTPFotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTPFotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTPFotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTP
Fotó: Barcsi HTP, KÖTÉL Egyesület, Kadarkút ÖTP
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Villám csapott egy fába, amelytől meggyulladt a közei száraz növényzet Jákón. A nagybajomi önkéntes és a kadarkúti önkormányzati tűzoltók háromszáz négyzetméteren körülhatárolták, majd eloltották a tüzet.

Berzencén a helyi önkéntes tűzoltók egy pincéből távolították el a felgyülemlett esővizet.

Címkék: vihar, tűzoltók, katasztrófavédelem, kék hírek