Többségében a barcsi hivatásos tűzoltók beavatkozására volt szükség a dél-somogyi településeken, de Siófokon is egy személyautóra zuhant faágat kellett lefűrészelnie a város tűzoltóinak.

Ugyanakkor balesetekhez is riasztották a megye tűzoltó egységeit. Ezek leírását a képgaléria alatt tettük közzé.


a somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételeia somogyi katasztrófavédők felvételei
a somogyi katasztrófavédők felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Kaposváron, az Egyenesi úton árokba hajtott, majd egy kerítésnek csapódott egy személygépkocsi. A kaposvári hivatásos tűzoltók két embert emeltek ki a járműből, majd átadták őket a mentőknek. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Tetejére borult egy személygépkocsi a Marcali és Csömend közötti úton. Az autó kitört egy telefonoszlopot is. A marcali hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, áramtalanították a járművet, majd miután a kerekeire állították, kivontatták az árokból.

Elhagyta a pályatestet és tetejére borult egy személyautó az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, a 127-es kilométerszelvénynél, Balatonszárszónál. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók avatkoztak be a helyszínen.

Címkék: baleste, katasztrófavédő, ment, tűzoltó, vihar, kék hírek