A Barcsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott négy rendbeli rongálás vétség és egy rendbeli garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két csokonyavisontai lakos ellen.

A férfiak tavaly egy augusztusi éjszaka Csokonyavisontán a Fürdő telepen, a Tél-, a Tátika-, a Hársfa-, a Haladás, a Tavasz és a Széchenyi utcákban motiválatlan, garázda jellegű magatartást tanúsítva szemetes konténereket borítottak fel, megrongálták több nyaraló kerítését, postaládáját, egy nyaraló bejárati ajtaját, egy személygépkocsi külső visszapillantó tükrét. Az egyik hétvégi ház kerítésének tégla oszlopát a kapuval együtt kidöntötték, a kerítés további oszlopait megrongálták.


az SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételeiaz SMRFK felvételei
az SMRFK felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendőrök rövid időn belül azonosították a 31 éves K. Gézát és a 22 éves N. Gergőt, akiket otthonaikban elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkettőjüket - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrkapitányságon az eljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség Barcsi Kirendeltségének.

Címkék: Csokonyavisonta, rongál, nyaraló, garázda, kék hírek