A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálatának összegzése szerint Dr. Heffer Attila r. alezredes, a városi kapitányság vezetője a közgyűlésen elmondta, hogy 2010 óta folyamatosan csökkent a bűncselekmények száma, nőtt a nyomozáseredményesség. Kaposvár város tekintetében a kiépített kamerarendszer is nagyban hozzájárult az ügyek eredményes felderítéséhez. (Ezt egyébként még az idén tovább bővíthetik - a szerk.)

Dr. Heffer Attila
Dr. Heffer Attila

A közgyűlésen Dr. Piros Attila r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány is jelen volt, aki kiegészítette a rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját. Kiemelte, hogy a kriminalisztikai számok mellett ugyanazon pozitív tendenciát mutat a megye rendőri tevékenységének vonatkozásában az önkormányzati elégedettségi felmérés eredménye.

Dr. Piros Attila
Dr. Piros Attila

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése megköszönte a rendőrség munkáját. A jelenlévő képviselők a beszámolót 17 igen szavazattal egyhangúlag elfogadták, a kérdések és hozzászólások mindegyikénél kivétel nélkül érzékelhető volt a pozitív változásokkal kapcsolatos elégedettség, amelyek alkalmával elhangzott, hogy „Jó ott élni, ahol rend van”.

Címkék: közbiztonság, kamera, rendőr, kék hírek