Szabadhídvégnél egy személyautó felborult és a tűzoltók a jármű vezetőjének kiszabadítására vonultak, míg Siófokon három gépkocsi balesetéről kaptak bejelentést.

Szabadhídvég települést jelző táblájától ötven méterre fának hajtott, majd árokba csapódott és fejtetőn állt meg egy gépkocsi. Az autó vezetője a jelzéssel ellentétben nem szorult be a roncsba, a tűzoltók kiérkezése előtt a mentők kiemelték a sérültet járműből és kórházba szállították. A helyszínelést követően a siófoki hivatásos és a lajoskomáromi önkéntes tűzoltók kerekeire állították a kocsit, majd áramtalanították azt.

Szombat hajnalban Siófok Erkel Ferenc utcájában három autó rongálódott meg, amikor az egyik gépkocsi nekihajtott az előtte haladóba, majd az út mellett parkoló járműnek csapódott. Az autók egy fát is kitörtek. A város tűzoltó áramtalanították az autókat, majd feldarabolták a sérült fát. A balesetben senki sem sérült meg.  


Fotó: Siófok HTP - helyszín: SiófokFotó: Siófok HTP - helyszín: SiófokFotó: Siófok HTP - helyszín: SiófokFotó: Siófok HTP - helyszín: SiófokFotó: Siófok HTP - helyszín: Siófok
Fotó: Siófok HTP - helyszín: Siófok
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: éjszaka, balaton, baleset, kék hírek